סדנת בישול בסגנון תכנית הטלוויזיה קרב סכינים
סדנת "קרב סכינים" מבוססת על התוכנית "קרב סכינים".
הקבוצה תתחלק ל-2 צוותים אשר לפי קריטריונים אותם יציג השף.
בתחילת הסדנא יוצגו המרכיבים אשר ישמשו להכנת המנות.
מטרת הצוותים להכין :
* מנה ראשונה
* מנה עיקרית
* קינוח

תוך עמידה בזמנים, תחרות בין הצוותים, שיפוט ע"י אנשי מקצוע וחברים מתוך הקבוצה לחוויה סוחפת וטעימה...
הסדנא מדגישה: עבודת צוות,עמידה ביעדים, עמידה בזמנים, חלוקת תפקידים ועוד.
מומלצת למקומות עבודה.
משך הסדנא כשעה וחצי והיא מתחלקת ל-3 חלקים: תכנון והכנת המנות, הצגת המנות ושפוט המנות.
את המבשלים נלביש בסינרים שיישארו למזכרת.

בתום הסדנא ישבו במסעדה לארוחת טעימות-ארוחת הדגל של מסעדת רוברג:
מנות ראשונות:
- מבחר מנות פתיחה (כ-12- סוגים חמים וקרים)
- פילה מושט בצ'ילי ולימון
- מרק היום
- סורבה פרי לצינון

מנות עיקריות המוגשות בהדרגה:
מבחר מנות מהמטבח של "רוברג" אשר מוגשות בהדרגה עם תוספות שונות לכל מנה:
- פרגית בסילאן עם אורז מתובל.
- ניתחוני אנטרקוט
- סטה עוף ברוטב חמאת בוטנים וחלב קוקוס.
- מיני המבורגר
- כבד פרגית בציפוי קדאיף

קינוח:
- מלבי "רוברג", קונפיטורה פרי, מאפה, כדור גלידה.




מסעדת רוברג


סדנת בישול משפחתית
בהגעה נקבל את המשתתפים במשקה קר או חם בהתאם לעונה. לאחר מנוחה קלה יקבלו המשתתפים מתכונים והסבר קצר על הבישולים והכנת התפריט.
הארוחה תתבשל ותאפה ע"י המשתתפים כסדנת בישול -. הסדנא תונחה על ידי שף. המשתתפים יחולקו לקבוצות וכל קבוצה תקבל מתכונים ומטלות.
זמן משוער של ההכנות כשעה, כאשר בסוף ההכנות והבישולים יסבו כולם לשולחנות ערוכים לסעודת התבשילים אשר יוגשו לשולחן.
את המבשלים נלביש בסינרים (שיישארו למזכרת)

ומה יכינו המשתתפים ?
- לביבות תירס
- מרק דלעת עם גרעיני דלעת קלויים
- תפודים אפויים עם זיתים
- אורז עם שומשום, עגבניות מיובשות ואגוזים
- ספגטי ברוטב בולונז
- עוגיות
- המלבי של אילן
- לחמניות בירה

לאחר ההכנות המשתתפים יסבו לשולחן במסעדה המנות יוגשו ע"י צוות רוברג




סדנא במסעדת רוברג


הסדנא בלבנים
במסעדת רוברג-שילוב של עשייה והנאה שילוב של למידה וארוחה טובה סדנא שהיא גם מסעדה.
לאחר שתבשלו בעזרת השף אילן רוברג ותלמדו ממנו טיפים להצלחה
תשבו במסעדה להנאה מושלמת ממטעמיכם בשילוב מנות מתפריט המסעדה.
ניתן לערוך סדנאות עד קבוצה של 25 איש.
הסדנא מיועדת לחובבי בישול, לניהול וגיבוש דרך האוכל ועוד.




אירועים פרטיים
ימתבצעים במסעדת רוברג ,בית הלקוח או בשטח בתיאום מלא עם הלקוח לגבי
התפריט אותו היה רוצה , הארוחה מלווה ביין ובמידת הרצון גם בהסבר לגבי שלבי הכנת המזון.




ניהול מטבח ב-משלב
קורסים בנושא ניהול מטבח ב"משלב"
שף אילן רוברג מעביר קורסים בנושא ניהול מטבח ועבודה עם ציוד המטבח

קישור לאתר מישלב: http://www.mishlav.co.il





דן גורמה
אילן רוברג מלמד טבחים להיות שפים בדן גורמה-בית הספר למלונאות
בדן גורמה אילן מכין את הטבחים לבחינות סוג 3 וסוג 4 בדרכם אל תואר השף הנכסף.

קישור לאתר דן גורמה : http://www.dangourmet.co.il