מסעדת רוברג
מטעמים ישראליים-ים תיכוניים עם נגיעות מהעולם, נוף גלילי פותח נשימה ואווירה משפחתית במיוחד - מכל אלה, ועוד, תוכלו ליהנות ב"רוברג", מסעדה כשרה בניצוחו של השף אילן רוברג.
המסעדה שוכנת בלב לבנים, מושב ציורי המשקיף אל הכינרת, אל מצוק הארבל ואל רמת הגולן. המראות הקסומים משתלבים היטב עם עיצוב הפנים המהודר ועם המטבח הפתוח שמאפשר ללקוחות הצצה אל הפעילות הקדחתנית. כחלק מעיקרון השקיפות שמנחה את רוברג, ניתן לצפות במטבח המסעדה בשידור חי באינטרנט.
החזון של אילן רוברג - שצבר ניסיון עשיר במיטב המלונות בארץ, זכה במדליות רבות בתחרויות בינלאומיות יוקרתיות וכיהן כיו"ר איגוד השפים בישראל - כלל גם את שילוב ילדיו בעסק: איריס מנהלת את המסעדה, גיל אחראי על המטבח, תמי מייעצת בנושאי קונדיטוריה ודורון מופקד על הלוגיסטיקה. האם סוניה אחראית על המשרד, אבל כדרכן של אמהות עושה בעצם הכל...
בתפריט תמצאו שלל אפשרויות: ארוחות בוקר מושקעות ומפתיעות; ארוחה מלאה הכוללת מבחר מנות פתיחה, מרק היום, מנת צינון, מנה עיקרית (פרגיות בסילאן, חזה עוף ממולא בפירות יבשים, ועוד), תוספת חמה וקינוח שהוא הפתעה; ארוחות ילדים מאוזנות ומזינות; תפריט מיוחד לימי שישי בערב; ותפריט טעימות המאגד לתוכו מגוון טעמים משמחי עיניים וחיך.
במקום נערכות גם סדנאות המשלבות עשייה והנאה, והמיועדות הן לחובבי בישול ואפייה והן לגיבוש או לשיפור מיומנויות ניהול דרך אוכל. שף אילן רוברג והצוות המיומן המסייע לו עורכים גם אירועים מכל הסוגים, בבית הלקוח או במסעדה, כשלכל אירוע נבנה תפריט מיוחד בהתאם להעדפותיו של הלקוח ולאופי האירוע.
המסעדה שוכנת בלב לבנים, מושב ציורי המשקיף אל הכינרת, אל מצוק הארבל ואל רמת הגולן. המראות הקסומים משתלבים היטב עם עיצוב הפנים המהודר ועם המטבח הפתוח שמאפשר ללקוחות הצצה אל הפעילות הקדחתנית. כחלק מעיקרון השקיפות שמנחה את רוברג, ניתן לצפות במטבח המסעדה בשידור חי באינטרנט.
החזון של אילן רוברג - שצבר ניסיון עשיר במיטב המלונות בארץ, זכה במדליות רבות בתחרויות בינלאומיות יוקרתיות וכיהן כיו"ר איגוד השפים בישראל - כלל גם את שילוב ילדיו בעסק: איריס מנהלת את המסעדה, גיל אחראי על המטבח, תמי מייעצת בנושאי קונדיטוריה ודורון מופקד על הלוגיסטיקה. האם סוניה אחראית על המשרד, אבל כדרכן של אמהות עושה בעצם הכל...
בתפריט תמצאו שלל אפשרויות: ארוחות בוקר מושקעות ומפתיעות; ארוחה מלאה הכוללת מבחר מנות פתיחה, מרק היום, מנת צינון, מנה עיקרית (פרגיות בסילאן, חזה עוף ממולא בפירות יבשים, ועוד), תוספת חמה וקינוח שהוא הפתעה; ארוחות ילדים מאוזנות ומזינות; תפריט מיוחד לימי שישי בערב; ותפריט טעימות המאגד לתוכו מגוון טעמים משמחי עיניים וחיך.
במקום נערכות גם סדנאות המשלבות עשייה והנאה, והמיועדות הן לחובבי בישול ואפייה והן לגיבוש או לשיפור מיומנויות ניהול דרך אוכל. שף אילן רוברג והצוות המיומן המסייע לו עורכים גם אירועים מכל הסוגים, בבית הלקוח או במסעדה, כשלכל אירוע נבנה תפריט מיוחד בהתאם להעדפותיו של הלקוח ולאופי האירוע.